Piškotki

 

Spletna stran kostumi.si uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Upravljalec vseh podatkov, zbranih s piškotki, je Inštitut za svobodo oblačenja (IZSO). Uporabljamo naslednje piškotke:

podatke upravlja ime piškota namen uporabe

IZSO

VOL_SITE

rabi se za boljšo navigacijo, začasno shranjuje podatke iz obrazcev, omogoča prijavo na spletno mesto, deluje ob nekaterih pojavnih (pop-up) oknih

IZSO

customerCartId

beleži vsebino vaše nakupovalne košarice

IZSO

AWSUSER_ID

spletna statistika- analizira in beleži obisk na spletnem mestu

IZSO

AWSSESSION_ID

spletna statistika - analizira in beleži obisk na spletnem mestu

IZSO loginToken piškotek omogoča avtomatično prijavo na spletnem mestu, če ste izbrali  možnost ZAPOMNI SI MEVarstvo osebnih podatkov


Inštitut za svobodo oblačenja se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.kostumi.si  ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.kostumi.si  so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu  Inštitut za svobodo oblačenja ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako Inštitut za svobodo oblačenja ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb,  Inštitut za svobodo oblačenja ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice


© Copyright 2013 Inštitut za svobodo oblačenja
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.kostumi.si,  so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Inštituta za svobodo oblačenja, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Inštitut za svobodo oblačenja Brestanica

izdelava zgodovinskih oblačil in kostumov

Trg 27 A, 8280 Brestanica
T: 031 822 808
izso@kostumi.siNaša spletna stran uporablja piškotke (cookise). Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na  vaš računalnik. Potrebni so za normalno delovanje spletne strani, nekateri pa pomagajo, da našo spletno stran lažje uporabljate.
Ne strinjam se